2016. október 29., szombat

TOP 5 program Balin

Rengeteg programból válogathatnak az Istenek szigetére érkező utazók... Állatos, sportos, pihenős & sok más. A mi tapasztalatunk alapján a következő öt program a legkedveltebb a szigeten:

.
.
.

1. Vadvízi evezés

Buja, zöld növényzet... állatok a folyóparton... sziklába vájt domborművek... hűs zuhatag... könnyebb vagy nehezebb pálya. Igazi kaland!!! Kezdőknek is ;-)


2. Elefántozás

Séta rópusi környezetben egy kedves óriás hátán. Örök élmény... Főleg, ha még meg is etethetitek vagy fürdethetitek. :-) 


3. Delfinezés

Testközelbe kerülni a vízalatti világ egyik legszeretettebb állatával talán a legtöbbek nagy vágya... Ráadásul nem egy medencében, hanem a tengerben elkerített részen tehetik ezt meg az érdeklődők!


4. Madár- és hüllőpark

...ahol buja, egzotikus környezetben ismerkedhetsz Indonézia madaraival, s meglesheted a szigetország leghíresebb hüllőjét is, a komodói varánuszt!


5. Bali szafari és vízi park

Vonz a szafarik hangulata? Ugyanakkor bepillantanál a balinéz kultúrába is? Jólesne egy kis felfrissülés mindezek után? Akkor neked találták ki a Bali szafari & vízi parkot: valódi szafari-élmény, balinéz tánc- és színházi előadások, állatműsorok (elefánt & tigris show), vízipark és sok más vár ott rád! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése